Qui som?

Bindow Tancaments som una empresa amb experiència dirigida al professional de la construcció i al particular. Estem especialitzats en la comercialització, distribució i instal·lació de tot tipus de tancaments per edificis, indústria, comerç i la llar.

La filosofía de Bindow Tancaments es basa en l’eficàcia, en la qualitat, el preu i amb el nostre compromís amb l’eficiència energètica, la sostenibilitat i l’estalvi.  El canvi climàtic, els recursos energètics i la responsabilitat amb l’entorn són arguments bàsics a l’hora d’escollir productes que tinguin cura de l’estalvi energètic.

A Bindow Tancaments comercialitzem perfils de PVC, Alumini i Fusta que compleixen tots els requisits de qualitat, eficiència, disseny, elegància i preu.

Seleccionem amb cura els nostres productes. Finestres, portes, tanques, portals, persianes, porticons, tendals i estors, esdevenen elements integrants de la decoració, creant obertures de  llum o d’ombra i oferint la seguretat i tranquil·litat que aporten al seu entorn el confort desitjat

A Bindow Tancaments som conscients de que cada projecte és únic. Per això el nostra servei és personal i acurat. Aportem solucions concretes i integrals per la seva llar, edifici, comerç o industria.

Si el que li cal és renovar o fer una nova construcció Bindow Tancaments som especialistes en trobar el millor recurs i producte específic per donar vida al seu projecte.

Consulti’ns.

Sol·liciti una valoració pel seu projecte, sense compromís.

 

Bernard i Rosa.